Allotjament

Els jugadors de l’Acadèmia Internacional Tecnifutbol, disposen de les millors instal·lacions per aconseguir que la seva estada sigui immillorable. Tenim l’equilibri òptim entre el terreny esportiu i el centre d’allotjament. En el Complex Esportiu Futbol Salou es realitzen tots els entrenaments individuals i col·lectius, així com la formació més teòrica al disposar d’aules adaptades per rebre la instrucció futbolística.

[slideshow id=9]

Feu clic per passar les imatges

Tots els jugadors de l’Acadèmia Internacional Tecnifutbol tenen el centre d’allotjament i de descans en el meravellós resort Cambrils Park. Referència de la Costa daurada i de tot Catalunya i Espanya, el Cambrils Park, situat a tant sols 5 minuts dels camps d’entrenament, ofereix una àmplia gamma de serveis en les instal·lacions més modernes.

El parc, inaugurat l’any 1996, disposa de 3 àrees temàtiques: La “Polynesian Village”, amb 168 Bungalows Aloha, la “Caribbean Village”, amb 172 Villas Bonita i per últim, La “Mediterrània” amb 170 apartaments. A tot això, cal afegir-hi un infinit assortiment d’activitats i serveis com 3 piscines temàtiques amb vaixell pirata, parcs infantils, pistes de tennis, voleibol platja, camp de futbol, minigolf, espectacles nocturns, supermercat, zona de Wi-Fi gratüita, servei mèdic i molt més. Ens trobem doncs, davant d’un món a descobrir al cor de la Costa Daurada acompanyat del millor clima de la Mediterrània.

[slideshow id=8]

Feu clic per passar les imatges

Per a més informació sobre les nostres instal·lacions, feu clic aquí: