Entrenaments

En la nostra Acadèmia Internacional Tecnifutbol s’imparteixen uns entrenaments específics per millorar el rendiment del jugador durant la seva estada. A partir d’uns paràmetres inicials, es plantegen uns objectius a curt i a llarg termini per tal de definir una base inicial i treballar-hi mitjançant una planificació establerta. Pretenem realitzar una formació integral en l’aspecte tàctic, tècnic i físic, sense fugir de la importància d’impartir uns valors educatius, bàsics en l’època formativa en què es troben els nostres futbolistes.

La filosofia sobre la qual es cimenta el nostre treball és la del futbol català, emfatitzant sobretot el control i possessió de la pilota i els diferents conceptes tàctics tan a nivell individual com col·lectiu que inclouen com a aspecte bàsic la presa de decisions tenint en compte les diferents situacions de joc. La nostra filosofia de treball conté una alta càrrega cognitiva en la tàctica amb entrenaments impartits per professionals de Tecnifutbol en les magnífiques instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou.

Així doncs, els nostres entrenaments es divideixen en tres sessions diàries:

  • Preparació física: Durant cada matí, els nostres jugadors faran una sessió al gimnàs del Cambrils Park Resort per treballar els aspectes relacionats amb la força, la velocitat de reacció, la prevenció de lesions o la pliometria per millorar la velocitat, la rapidesa i l’explosivitat. També es treballa l’aspecte físic en el terreny de joc, basant sobretot els exercicis amb el protagonisme principal de la pilota.

1896718_876425722402281_7258801596415848832_n 1620602_876423872402466_1974373677491626058_n

  • Entrenament tècnic-tàctic: Els jugadors realitzaran un seguit d’entrenaments diaris adaptats a les seves característiques i estils de jocs. Mitjançant la percepció de diferents estímuls i situacions de joc, han de reaccionar i prendre la decisió adequada en el moment determinat.

Training 7-10-14 (2) Training 7-10-14 (1)

  • Entrenament amb equip local i partit oficial: Des de Tecnifutbol, oferim la possibilitat als nostres jugadors d’unir-se a equips federats a nivell local per tal de tenir l’oportunitat d’entrenar amb un conjunt i competir a nivell oficial. D’aquesta manera, es pretén veure la progressió del jugador mitjançant el seu rendiment en l’equip corresponent.

Els entrenaments els realitzen entrenadors professionals UEFA PRO amb àmplia experiència en l’ensenyament del futbol i amb l’alt rendiment per tal de donar la millor qualitat de serveis als nostres jugadors de l’Acadèmia Internacional Tecnifutbol. També, es durà a terme un seguiment individual juntament amb un test i valoració de la millora a nivell físic, tàctic i tècnic de cada jugador. Es realitzarà un treball a nivell de formació teòrica basat en complementar l’entrenament de camp tot analitzant i visualitzant vídeos juntament amb xerrades de professionals de la matèria.

Altres serveis que inclou el sistema d’entrenaments, es dotar de coneixements aliens al terreny de joc però a la llarga imprescindible per la pràctica del futbol com ara programes de nutrició, protocols de recuperació física i hàbits esportius de prevenció de lesions.