Formació Esportiva

Els jugadors de l’Acadèmia Internacional Tecnifutbol, disposaran d’aules perfectament adaptades per realitzar una formació futbolística continuada durant la seva estada amb nosaltres. Aquestes aules, es troben en les mateixes instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou i serviran per nodrir dels conceptes necessaris per aplicar-los acte seguit sobre el terreny de joc.

La formació esportiva es dividirà en 3 àrees tenint en compte els temes que es volen tractar.

  • Aspectes tàctics: Es procedirà a realitzar diferents vídeos dels partits en els quals els jugadors prenguin part. A partir d’aquí, la sessió anirà encaminada a detallar els aspectes claus per tal de millorar el seu rendiment tant col·lectiu com individual. Amb aquest estudi, es pretén buscar la fórmula immediata per tal d’assimilar els conceptes tàctics que s’han de dur a terme en determinades accions.
  • Entorn futbolístic: Tractar temes relacionats en la vida del futbolista lluny dels terrenys de joc. Tots aquests elements estan directament interrelacionats i afecten en el rendiment de cada jugador. Mantenir una bona nutrició és imprescindible per garantir un bon estat de forma i previndre les lesions. També s’informarà al detall sobre el funcionament de l’organisme i les reaccions a diferents estímuls, com també les demandes fisiològiques de cada persona.
  • Vocabulari específic: Sessió purament acadèmica relacionada amb l’entorn futbolístic i en anglès en la seva totalitat.

ENTERNAMENT INDIVIDUAL FUTBOLSALOU