Club

FILOSOFIA DE CLUB

Una de les principals novetats en el nou curs futbolístic ha estat la creació del nostre Futbol Base propi. Amb aquesta iniciativa, i sota el nom d’Acadèmia Tecnifutbol, pretenem desenvolupar un procés d’aprenentatge i de formació començant des de l’arrel, és a dir, quan els nens/es tots just s’inicien en el món del futbol. Creiem en la importància d’inculcar els coneixements ja des de ben petits per d’aquesta manera, transmetre les nostres idees i la nostra proposta ja des d’un bon començament. És per aquest fet, que hem volgut evitar la creació de noves categories de més edat, per centrar-nos única i exclusivament en l’evolució d’aquelles persones que volen optar a créixer i a millorar el seu rendiment futbolístic amb nosaltres. Per això, en aquest curs 2015-16, el nostre Futbol Base estarà format per quatre equips. Dos pre-benjamins i dos benjamins. Amb el millor ensenyament impartit per tècnics professionals que s’han format en alts nivells en el seu rang. Aquesta és la nostra filosofia de treball i sobre la qual es posaran les bases per assolir l’èxit tant col·lectiu com individual en els nostres equips.

També creiem imprescindible la idea de transmetre els valors educatius a tots els nostres jugadors, fugint de l’exclusivitat futbolística. És essencial crear persones, ja que és en aquesta edat on s’ha de treballar més en l’àmbit personal perquè la seva socialització sigui positiva.
Tot això, en un ambient i unes instal·lacions immillorables que seran se’ns dubte un gran estímul pels nostres jugadors, que veuran com el seu aprenentatge es realitza en el millor entorn futbolístic i envoltat de les persones més ben preparades per dur-lo a terme.
imatge1