Vicenç Raluy – EntrenaMent estará presente en la ISSP WC 2017 en Sevilla
6 julio, 2017
Nace la Academia de Básquet Audie Norris
11 julio, 2017

Final de temporada del Club Esportiu Tecnifutbol

(Català)

En el Club Esportiu Tecnifutbol Salou hem arribat al fi de la temporada. És un dia que ens feia especial il·lusió a tots, igual que ho va ser el primer dia.

Vam poder gaudir d’un dia carregat d’activitats. Després d’un partit Jugadors contra Pares i Mares i, una bon dutxa per refrescar-se, vam continuar amb la festa de Clausura amb l’entrega de premis i un vídeo que reflexa el valors, el treball, el sacrifici, etc. Que han demostrat tots i cada un d’ells aquesta Temporada. Desprès d’ell vam gaudir d’un menjar tots els entrenadors i nens en la nova zona d’Àfrica del Camping & Resort Sangulí Salou, per més tard, poder gaudir de les zones aquàtiques.

Ha sigut un gran any per a tots, en especial, per al Benjamí A pel seu ascens a Primera Divisió.

Des de Tecnifutbol volem agrair als pares i mares del club pel esforç realitat en portar, acompanyar, animar, recollir, etc. als nens en cada entrenament i partit. Agrair a tots els jugadors el gran treball i comportament realitzat durant els entrenaments i partits. Especial agraïment als cos tècnic que ha realitzat un gran treball durant la temporada- i, per últim, agraïments a la Coordinació i Presidència del Club.

Aquí podeu veure el vídeo de fi de temporada. Que ho gaudiu!

Fins a la pròxima temporada!

(Castellano)

En el Club Esportiu Tecnifutbol Salou hemos llegado al final de la temporada. Es un día que nos hacía especial ilusión a todos, igual que lo fue el primer día.

Pudimos disfrutar de un día cargado de actividades. Después de un partido Jugadores contra Padres y Madres y una buena ducha para refrescarse, continuamos con la fiesta de Clausura con la entrega de premios y un video que refleja los valores, el trabajo, el sacrificio, etc. que han demostrado todos y cada uno de ellos esta Temporada. Después de ello pudimos disfrutar de una comida todos los entrenadores y niños en la nueva zona África del Camping & Resort Sangulí Salou, para luego más tarde, poder disfrutar de sus zonas acuáticas.

Ha sido un gran año para todos, en especial, para el Benjamín A por su ascenso a Primera División.

Desde Tecnifutbol queremos agradecer a los padres y madres del club por el esfuerzo realizado en traer, acompañar, animar, recoger, etc. a los niños en cada entrenamiento y partido. Agradecer a todos los jugadores por el gran trabajo y comportamiento realizado durante los entrenamientos y partidos. Especial agradecimiento al cuerpo técnico que ha hecho una gran labor durante la temporada. Y, por último, agradecimiento a la Coordinación y Presidencia del Club.

Aquí podéis ver el video de fin de temporada. ¡Que lo disfrutéis!

¡Hasta la próxima temporada!

Comments are closed.