Formació

Si vols adquirir nous coneixements, créixer com a entrenador, o conèixer la metodologia del futbol català i espanyol, tenim cursos adaptats a les teves necessitats: Clínics, weekly trips, etc.

Els àmbits d’actuació són ben diversos en funció de les necessitats del client (futbol professional, futbol formatiu, futbol semiprofessional, preparació física, tàctica, mètodes de treball, entrenament de porters, etc.). El curs consta de sessions teòriques i pràctiques per una banda, on es disposa d’intèrpret, i de visites guiades per visualitzar en directe entrenaments i/o partits d’equips professionals (FC Barcelona, RCD Espanyol, Gimnàstic de Tarragona, CF Reus Deportiu, etc.) i entrenaments i/o partits del seu respectiu futbol formatiu.

Tots els professors són tècnics professionals especialitzats en la matèria, llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, entrenadors UEFA Pro i/o professors.

El lloc on es desenvoluparà el curs serà al Complex FutbolSalou amb sortides i visites a Barcelona, amb un dia lliure per gaudir de la gastronomia, el lleure, i el benestar de la costa Mediterrània.

Totes les activitats, juntament amb les dates, són modificables a gust del consumidor. Altres activitats a dur a terme poden ser una visita a un celler i ruta amb llagut pel riu Ebre, entrenaments de futbol platja, participació en tornejos interns, visita al parc temàtic de Port Aventura, sortida a la platja de Salou (kayac, submarinisme, etc.), visita a entrenaments i partits de diferents clubs professional i/o futbol base.

CARTA DE CURSOS PER A ENTRENADORS DE FUTBOL:

Descarregar: Document en pdf
academia

   
[slideshow id=4]

Feu clic per a passar les imatges