Històric

NOVEMBRE I OCTUBRE 2014 TECNIFUTBOL VIATJA A IRLANDA Durant els mesos de novembre i desembre, ens vam desplaçar a Irlanda, primer a la Universitat de Carlow, per fer un clínic de tècnics en la que hi va haver una part teòrica i una pràctica on hi van participar gairebé un centenar d’entrenadors. L’encarregat de realitzar aquesta formació va ser el nostre Director General Albert Viñas i Aliau.

OCTUBRE 2014 CURS DE FORMACIÓ PER A ENTRENADORS I CAMPUS PER A JUGADORS Durant els dies 27, 28 i 29 d’octubre, ens vam desplaçar a la capital de Suècia per donar a conèixer els nostres serveis. En primer lloc, vam realitzar un curs de formació amb entrenadors nadius en les instal·lacions del Tyresö FF. En la ponència, es va tractar la filosofia del futbol català i la metodologia dels entrenaments que s’utilitza. D’altra banda, en els camps d’entrenament del club Årsta FF, va tenir lloc el campus a nens entre 10 i 13 anys. En ell, es va posar en pràctica la nostra idea de futbol que gira al voltant de la presa de decisions al servei de la tàctica, i del control de la pilota mitjançant la tècnica.

OCTUBRE 2014 MASTERCLASSES A LES INSTAL·LACIONS DEL COMPLEX ESPORTIU FUTBOL SALOU Durant el mes d’octubre, hem realitzat fins a 3 masterclasses a equips estrangers. La primera, amb el club noruec VOS School femení sub16. La segona, amb el club escocès ESM en categoria infantil. Per últim, amb l’equip finlandès KPV en categoria cadet.

SETEMBRE 2014 CONFERÈNCIA SOBRE LA FILOSOFIA DEL FUTBOL CATALÀ A DUBLÍN El nostre Director Tècnic Esportiu, Albert Viñas i Aliau, a Dublín la setmana passada, xerrant amb entrenadors irlandesos durant la seva conferència sobre la filosofia del futbol català i els aspectes que Tecnifutbol ofereix als amants del futbol.

SETEMBRE 2014 INICI ACADÈMIA INTERNACIONAL TECNIFUTBOL L’acadèmia Internacional Tecnifutbol neix amb la vocació d’oferir a joves d’arreu del món el coneixement del futbol català i espanyol juntament amb una formació personal i interdisciplinar, on la formació futbolística és molt important acompanyada dels hàbits que ajuden a construir com a esportista i persona.

SETEMBRE 2014 INICI DEL NOSTRE CLUB ACADEMIA TECNIFUTBOL Una de les novetats d’aquesta temporada és la creació del nostre Futbol Base propi. Volem iniciar un procés de formació des de la categoria Prebenjamí, perquè aquests jugadors creixin amb nosaltres a nivell futbolístic i en termes d’educació.

JUNY 2014 CAMPUS A FUTBOLSALOU S’inicia l’estiu amb un seguit de Campus on el denominador comú es EL FUTBOL, la metodologia de treball i bones experiències. JUNY 2014 2n CAMPUS A FLISA (NORUEGA), EXIT DE PARTICIPACIÓ Segon Campus a la ciutat de Flisa, on una vegada més gran quantitat de jugadors i entrenadors van gaudir amb l’staff de tècnics de Tecnifutbol.

ABRIL 2014 ENTRENAMENTS INDIVIDUALS AMB JUGADORS PROFESSIONALS DE PAÏSOS DE CENTRE-AMERICA Preparem i treballem amb jugadors de lligues professionals Centre-Americans.

MARÇ-ABRIL 2014 ENTRENAMENTS A LES INSTAL·LACIONS DE LA CIUTAT ESPORTIVA DANI JARQUE DEL RCD ESPANYOL Ens desplacem a les instal·lacions del RCD Espanyol per entrenar a jugadors i jugadores de Canadà (Edmonton). MARÇ-ABRIL 2014 CAMPUS INTERNACIONAL A NORUEGA-TRONDHEIM Una altre vegada viatgem a països escandinaus per treballar amb nens i nenes del Futbol Base Noruega.MARÇ-ABRIL 2014 2n CURS D’ENTRENADORS DE LA FEDERACIO DE FUTBOL DE LIBIA A FUTBOLSALOU La segona promoció d’Entrenadors Libis es forma de forma Intensiva a les Instal·lacions de FutbolSalou.

GENER-FEBRER 2014 1r TECNIFUTBOL INTERNATIONAL TRIAL Un grup de jugadors seleccionats van realitzar entrenaments de les ordres de Santi Castillejo per a posteriorment viatjar a Finlandia amb una Espedició Professionalitzada on van participar en diversos partits (U21 Finland National Team, Equips Professionals Finlandesos i Estonis)

DESEMBRE 2013 Campus a Finlandia Una vegada més trepitgem terres Escandinaves, en aquest cas per a fer un Campus en terrenys de Futbol Indoor

NOVEMBRE-DESEMBRE 2013 1r CURS D’ENTRENADORS DE LA FEDERACIO DE FUTBOL DE LIBIA A FUTBOLSALOU S’inicia aquí un llarg camí on generacions d’Entrenadors Libis es formaran de forma Intensiva a les Instal·lacions de FutbolSalou.

10 novembre 2013 EL GERENT ALBERT VIÑAS AL CONGRÉS INTERNACIONAL DE FUTBOL CELEBRAT A POLÒNIA El gerent del CE FutbolSalou, Albert Viñas, ha participat com a ponent en un Congrés Internacional de futbol a Polònia, amb la presentació “Catalan Phylosophy in Football”, al costat d’eminències com Horst Wein, Romagosa i altres ponents internacionals.

27 al 31 octubre 2013 // 3 al 7 novembre 2013 JUGADORS SELECCIONATS A FINLÀNDIA VENEN A ENTRENAR A FUTBOLSALOU AL CAMPUS INTERNACIONAL Després de les estades realitzades a Finlàndia pels entrenadors de Futbolsalou, un grup de nois seleccionats arriben a les instal·lacions per passar una setmana plena d’activitats futbolístiques: entrenaments matinals i de recuperació al gimnàs, xerrades, trobada amb professionals de l’esport, classes teòriques, excursions i visites a partits de futbol.

5 al 12 setembre 2013 TECHNIFICATION CAMP-TUNISIAN BOYS Un grup de 40 tunisians ha passat una setmana entrenant a FutbolSalou i disfrutant del resort. 15 al 31 juliol 2013 CATALAN PROFESSIONAL ROAD SHOW El nostre staff tècnic d’entrenadors han recorregut les ciutats Pori, Tampere, Oulu, Vaasa i Helsinki fent entrenaments a més de 500 participants.

Estiu 2013 SESSIONS DE TECNIFICACIÓ “ENGLISH SUMMER” De forma setmanal es va fer una activitat de futbol dins dels campaments d’English Summer. ENTRENAMENTS INDIVIDUALS A JUGADORS INTERNACIONALS I NACIONALS Durant aquest període es va treballar amb jugadors d’arreu de la geografia mundial per continuar la seva formació i preparació prèvia a la pretemporada. 17 al 20 juny 2013 FUTBOL CAMP A MASKU (FINLÀNDIA) El nostre staff tècnic d’entrenadors han realitzat un campus amb 50 jugadors al districte Masku de Finlàndia. 14 al 16 juny 2013

FUTBOL CAMP A FLISA (NORUEGA)
El nostre staff tècnic d’entrenadors han realitzat un campus amb 60 jugadors al nord d’Oslo.