Altres serveis

TECNIFICACIÓ
Activitats dissenyades amb l’objectiu de la millora específica, per aquells jugadors que estan en l’etapa d’iniciació i formació, i que volen complementar el seu treball del club amb una sessió setmanal amb la nostra metodologia.

  • Grups reduïts de treball, aprenentatges dels conceptes tàctics ofensius i defensius.
  • Millores especifiques tècniques, físiques i psicològiques.
  • Assessorament integral del jugador i família.
  • Temporització: 1 dia per setmana.
internacional
MASTERCLASS

La Masterclass és un valor afegit que a través dels nostres tècnics, oferim als equips que facin estades de futbol a les nostres instal·lacions esportives. Té com a objectiu que els equips, sobretot estrangers, puguin realitzar una sessió d’entrenament amb tècnics catalans i espanyols, de la màxima titulació UEFA, professors de la Federació Catalana de Futbol i amb experiència en equips de les màximes categories espanyoles.

La Masterclass ofereix una oportunitat perquè els equips, jugadors/es i tècnics estrangers, coneguin la filosofia del futbol català i espanyol, que tan bons resultats estan donant als equips catalans i a les seleccions espanyoles, i que tants jugadors estan aportant al futbol d’alt nivell de tot Europa. Les Masterclasses són una molt bona opció per experimentar i visualitzar entrenaments de futbol com els que realitzen els nostres equips de màxima categoria i aprendre quina és la seva filosofia de treball.

L’entrenament de futbol s’adaptarà a les característiques de l’equip, edat, nivell, etc, i es treballaran els objectius que l’entrenador o entrenadors del Club ens demanin. Si voleu també podem fer un entrenament tipus per l’edat dels jugadors / es que ens visitin.

Abans, durant i després de la Masterclass, els entrenadors que ens visitin, podran tenir un contacte directe amb el professional que dirigeix l’entrenament, proposar, preguntar, etc … sobre el treball que s’està duent a terme. En finalitzar la Masterclass, els entrenadors rebran per escrit un informe detallat amb el treball realitzat.

Per més informació sobre les nostres Masterclass, poseu-vos en contacte amb nosaltres: [email protected]

ALBERT, TECNIFICACIÓ