Entrenaments Individuals

Vols augmentar el teu rendiment en funció de les teves característiques físico-tècnic-tàctiques i en relació al sistema de joc utilitzat pel teu equip? TECNIFUTBOL 2010 S.L. t’ofereix un servei integral per augmentar i potenciar el teu rendiment com a jugador de futbol i un entrenament adaptat al teu perfil.

Ens basem en una organització i planificació total de l’entrenament, segura, eficient i progressiva, que reuneix tots els continguts físics, tècnics, tàctics i psicològics, amb els objectius de desenvolupar al màxim les teves qualitats com a futbolista i generar tots els hàbits necessaris per progressar amb èxit en el camp del rendiment esportiu. Aquest sistema es basa en realitzar una avaluació exhaustiva des de diferents àmbits d’actuació (Tècnica, Tàctica, Preparació Física i Psicològica), per posteriorment analitzar les dades obtingudes i determinar entrenaments individuals i personals per potenciar les teves virtuts i millorar les teves mancances.

Disposem de mètodes d’equips d’última generació en el camp de l’avaluació de l’entrenament i realitzem anàlisi i informes amb mitjans audiovisuals per mostrar els teus punts forts i els aspectes a millorar en els partits. Al final de temporada analitzarem, valorarem i t’ajudarem en el PROJECTE FUTBOLÍSTIC atenent totes les possibilitats: – Continuïtat al club – Proves a altres clubs del territori nacional i/o estrangers. Volem apropar-te al TERRENY PROFESSIONAL ESPORTIU

Descarregar: Document “Entrenaments Personalitzats”

[slideshow id=3]

Feu clic per a passar les imatges